Finisaje moderne în apartamentele noi din complexul rezidential ESQ Village

Varietatea, flexibilitatea şi bunul gust sunt lucruri care ne definesc. Cu toţii să ne dorim să adăugăm o notă personală locuinţei mult visate şi să iasă fix aşa cum ne-am dorit. Vrem ca noua noastră casă să ne reflecte stilul şi personalitatea şi să ne facă să ne simţim împliniţi şi satisfăcuţi pe termen lung. Iubim să ne bucurăm de fiecare apus şi răsărit şi de o privelişte spectaculoasă. Visăm să ne bem cafeaua în linişte, în timp ce privim natura ce renaşte la viaţă. Ne dorim să ne jucăm cu cei mici în spaţii verzi, frumos amenajate. Vrem să ne găsim liniştea şi echilibrul alături de cei dragi. Şi toate acestea în intimitatea propriului cămin.

Finisaje moderne în apartamentele noi din complexul rezidential ESQ Village

Anul 2020 e despre eleganţă, bun gust, rafinament şi responsabilitate. Interioare cu pereţi coloraţi, texturi tridimensionale, finisaje metalice, materiale naturale, precum şi modele geometrice, florale şi animale aparent nepotrivite cu spaţiul se îmbină într-o manieră armonioasă, rezultând o adevărată operă de artă. Tendinţele acestui an au la bază parchet de lemn închis la culoare (abanos, mahon, lemn de trandafir şi nuanţe calde, naturale, de cuc şi ştejar), pe care designerii le combină cu îndrăzneală cu piatră, metal, sticlă şi le decorează cu dantelă şi împletituri de plante. Luciul a fost abandonat în detrimentul finisajului mat, iar materialele şi textilele naturale, florile şi plantele nu trebuie să lipsească din nici o casă. Pe de altă parte, tendinţele în design interior merg şi către zona de statement. O idee în acest sens ar putea fi înlocuirea varului alb de pe pereţi cu unul de culoare mai închisă, puternică, care să se potrivească cu mobilierul ales. Chiar şi un singur perete vopsit într-o nuanţă vibrantă sau un tapet deosebit va schimba complet aspectul locuinţei. Anul acesta, aspectul casei tale trebuie să fie unul confortabil şi inspirat din natură.

Suntem o echipă formată din peste 100 de angajaţi, îndrumată de către dezvoltatorul Gabriel Ețcu, care realizează case şi apartamente de vânzare în Iaşi şi promovează confortul şi performanţa la standarde înalte, având o experiență de peste 10 ani în piaţa de construcţii ieşeană. Profesionalismul şi dedicarea se reflectă în fiecare lucrare realizată, dar şi în satisfacţia şi încântarea oferite clienţilor noştri. „Acasă” va fi mai mult decât un spaţiu în care locuieşti şi îţi desfăşori activităţile de zi cu atât – va fi locul în care te vei reîntoarce de fiecare dată cu drag.

ESQ Village are locuinţe noi de vânzare în Iaşi, locuinţe ce se vând “la cheie”, cu finisaje de cea mai bună calitate şi dotări premium:

 

Sistemul inteligent pentru acoperiş de la Bramac ofertă tot ceea ce este necesar şi util pentru un acoperiş rezistent şi de lungă durată, oferind garanţia că toate componentele se vor potrivi perfect la montaj. Atunci când vine vorba despre încălzirea prin pardoseală, TECE este un specialist cu experienţă îndelungată, ce presupune un sistem complet de conducte de încălzire, accesorii de instalare, distribuitoare şi tehnologie de control. Toate componentele sunt atent selectate şi testate, pentru a garanta o compatibilitate 100%. Ferestrele Salamander fac parte din gama premium. Nu numai că asigură o rezistenţă foarte bună, dar sunt estetice şi compacte, pentru un plus de calitate şi confort. Mai mult, firma pune la dispoziţie un set complet de certificări ale produselor comercializate, în vederea asigurării transparenţei. Delta Design reprezintă soluţia cea mai ingenioasă pentru placări, uşor de instalat şi de întreţinut. Tehnologiile moderne de fabricare permit reproducerea fidelă a altor materiale, precum: piatra naturală, lemnul, cimentul, dar şi elemente decorative în format 3D. Toate acestea aspecte ajută la crearea unor efecte spectaculoase în cadrul unei amenajări de interior.

La predare, casele şi apartamentele de vânzare din Iaşi sunt curate, perfect locuibile, având în vedere faptul că avem mereu grijă să solicităm ajutorul firmelor de salubrizare, pentru a curăţa şi dezinfecta fiecare spaţiu dedicat desfăşurării activităţilor de zi cu zi. Nu va fi necesar decât să o amenajezi aşa cum ţi-ai dorit şi să te instalezi.

Visul tău este acum mai aproape de a deveni realitate. Dacă îţi doreşti o casă o locuinţă modernă, spaţioasă, primitoare, la care să te întorci de fiecare dată cu drag şi nerăbdare, completează formularul nostru, la adresa:  https://bit.ly/3buGKUi sau accesează-ne la numărul de telefon: 0748 800 200. Confortul vostru este prioritatea noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *