Case individuale pentru tine şi familia ta

ESQ3

Atunci când vine vorba de idealurile şi dorinţele noastre, cu toţii ne gândim la un cămin spaţios, în care să ne simţim bine, să petrecem clipe memorabile şi la care să ne întoarcem mereu cu drag şi nerăbdare. Drumul de la casă la acasă presupune un singur pas: acela de a-ţi achiziţiona locuinţa mult dorită, la care ai visat încă din copilărie, cu spaţii verzi, o grădină frumoasă şi un loc de joacă pentru cei mici. Visul tău este acum pe cale să devină realitate.

Suntem o echipă formată din peste 100 de angajaţi, îndrumată de către dezvoltatorul Gabriel Ețcu, ce urmăreşte construirea de ansambluri rezidenţiale şi case noi de vânzare în Iaşi, menite să îţi aducă zâmbetul pe chip şi mult entuziasm. Seriozitatea, profesionalismul şi experienţa sunt cuvintele care ne definesc cel mai bine şi care se reflectă atât în calitatea lucrărilor, cât şi în sentimentul de satisfacţie ai celor care ne-au ales.

Cu o suprafaţă locuibilă generoasă şi o curte numai bună pentru relaxare, casele individuale din ESQ 3 sunt mândria arhitecţilor noştri. Concepute pentru a satisface nevoile complexe ale oamenilor care ştiu exact cum vor să arate locuinţa lor, casele noastre oferă liniştea traiului departe de vecini şi agitaţia urbană, dar şi libertatea de a dispune cum vrei de spaţiul locativ. Cartierul ESQ Village 3 conţine în total 50 de case de vânzare în Iaşi (40 individuale şi 10 de tip duplex) situate în zona Galata, pe şoseaua Iaşi-Voineşti, recent reabilitată, la doar 100 m de strada principală. Accesul spre punctele de interes ale oraşului se face rapid, atât cu maşina, cât şi cu mijloacele de transport în comun, centrul oraşului fiind situat la doar 7 minute de mers cu maşina.

Casele se vând „la cheie”, cu amenajări şi finisaje de cea mai bună calitate:

Casele sunt din cărămidă, foarte sigure şi bine construite, beneficiind şi de „cartea construcţiei” (o lucrare avizată de Inspectoratul de Stat în Construcţii). Mai mult, fiecare client are posibilitatea de a urmări etapele construcţiei, de a interveni cu eventuale ajustări sau modificări şi de a-şi personaliza locuinţa după bunul plac.

În plus, fiecare casă beneficiază de numeroase facilităţi:

Dă-i glas visului de a locui la casă şi a te bucura de multă verdeaţă, relaxare şi intimitate alături de cei dragi! Fii cu un pas mai aproape de locuinţa mult dorită! Completează formularul: https://bit.ly/33GQvMs sau sună-ne la numărul de telefon 0748 800 200, pentru mai multe detalii!