Despre ESQ Village

apartamane noi iasi

Istoricul nostru

Acum 10 ani ne-am dorit să aducem pe piața imobiliară din Iași un nou concept care să pună în prim plan dorințele persoanelor care se aflau în căutarea unei noi locuințe. Am realizat construcții de apartamente și locuințe, ne-am dezvoltat și am mutat punctul central de lucru, de la construcții realizate în zone diverse, către ansamblurile de locuințe mai mari. Așa a luat naștere promovarea acestor structuri imobiliare sub denumirea de ESQ Village. Astfel, ESQ Village – devine un proiect ambițios care avea să transforme în realitate visul a mii de ieșeni. În toată această perioadă am promovat confortul și performanța pe piața de construcții din Iași. Echipa formată din peste 100 de angajați, îndrumată de către dezvoltatorul Gabriel Ețcu, a dezvoltat zeci de proiecte imobiliare de amploare.

 

Cel mai recent proiect, cu stadiu de finalizare în august 2020, este ESQ 2, un ansamblu rezidențial de apartamente situat în zona Popas Păcurari. 

Peste 100 de familii au semnat deja contractele pentru achiziționarea de apartamente din aceste ansamblu rezidențial, în doar cinci luni. Profesionalismul şi dedicarea sunt atent integrate în fiecare lucrare realizată, oferind satisfacţie şi încântare tuturor clienţilor noştri.

Experiența și seriozitatea se reflectă atât în sentimentul de satisfacție al locatarilor, cât și în calitatea lucrărilor. Încă de la început, am utilizat cele mai bune materiale pentru proiectele noastre. Parteneriatele cu brandurile de top din industria construcțiilor ne-au asigurat că tu vei fi pe deplin mulțumit de calitatea lucrărilor. În plus, am ales locații liniștite pentru dezvoltarea proiectelor, dar care să îți ofere acces imediat câtre principalele puncte de interes din orașul Iași.

 

În ceea ce privește calitatea proiectelor noastre, profesionalismul și dedicarea se reflectă în fiecare lucrare a echipei ESQ Village. Astfel, „acasă” va fi mai mult decât spațiul în care locuiești – va fi locul în care te vei reîntoarce de fiecare dată cu drag și în care vei petrece momente minunate alături de familia ta.

Echipa noastră

Am creat o echipă profesionistă și dedicată care să realizeze proiecte ambițioase pentru ieșenii noștri. Echipa formată din peste 100 de angajaţi, îndrumată de către dezvoltatorul Gabriel Ețcu, urmăreşte construirea de ansambluri rezidenţiale şi case noi de vânzare în Iaşi, menite să îţi aducă zâmbetul pe chip şi mult entuziasm.

Seriozitatea, profesionalismul şi experienţa sunt cuvintele care ne definesc cel mai bine şi care se reflectă atât în calitatea lucrărilor, cât şi în sentimentul de satisfacţie al celor care ne-au ales. De la manageri de proiect până la consilieri de vânzări, toți îți suntem alături pentru ca tu să faci cea mai bună investiție pentru tine și familia ta.

 

Gabriel Etcu

Gabriel Etcu

Dezvoltator proiect

Cristina Etcu

Cristina Etcu

Departament resurse umane

Catalin Nastase

Catalin Nastase

Departament vanzari

Gelu Dragomir

Gelu Dragomir

Departament servicii

Valentin Etcu

Valentin Etcu

Departament administrativ

Andrei Dorin

Andrei Dorin

Departament tehnic

Portofoliu lucrari

Încă de la debutul nostru din 2010 am creat proiecte ambițioase care să corespundă dorințelor ieșenilor. Feedback-ul pozitiv primit de la aceștia ne-au determinat ca, an de an, să realizăm noi proiecte mult mai ample care să mulțumească și mai multe familii ce căutau o locuință căreia să îi spună „acasă”.

Astfel portofoliul nostru cuprinde, în prezent, nenumărate proiecte finalizate, ce s-au bucurat de sincera apreciere a tuturor clienților noștri. De la apartamente cu 2 sau 3 camere, la duplexuri sau case spațioase, ne-am implicat activ și responsabil în crearea celor mai bune condiții pentru viitorii locatari.

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon