Contact

Atunci când sunteți în căutarea unui apartament în Iași, veți deveni foarte selectivi, având în vedere diversitatea de opțiuni oferită de piața imobiliară actuală. Vă doriți ce e mai bun pentru familia voastră și aveți în vedere că investiția va fi una de viitor, ce va trebui să îndeplinească toate cerințele voastre.

Calitate, performanță, confort și peste 10 ani de experiență în industria imobiliară. Acestea sunt valorile care definesc în prezent activitatea ESQ Village. Cu peste 100 de angajați, coordonați de un dezvoltator implicat și responsabil, am reușit să aducem sentimentul de acasă în toate proiectele noastre.

Suntem atenți la nevoile clienților noștri astfel, profesionalismul și dedicarea se reflectă în fiecare lucrare a echipei ESQ Village. Dacă vă doriți să spuneți „acasă” unei locuințe realizate cu materiale premium și cu o atenție pentru cele mai mici detalii, puteți completa formularul online, iar un reprezentant de vânzări din echipa ESQ vă va contacta în cel mai scurt timp.

 • Telefon:
  0748 800 200
 • Adresa:
  ESQ1 - Fundac Magnoliei, nr.9, Valea Lupului
  ESQ2 - Strada Mestecanis, Valea Lupului, 707410
  ESQ3 - strada George Maragarit, Iasi, zona Galata
 • Email:
  office@esq-village.ro

Confortul tău este prioritatea noastră. Fii cu un pas mai aproape de locuința mult dorită completând formularul de mai jos: