5 trenduri în amenajarea apartamentului tău

Locuinţa personală este spaţiul în care ar trebui să te simţi perfect, să te eliberezi de toate gândurile şi stresul de peste zi şi să petreci timp de calitate alături de familie. Nevoia de relaxare nu mai este acum un moft, ci o necesitate, iar dorinţa de a te reculege şi de a-ţi redobândi energia se resimte tot mai puternic. De aceea, apartamentul tău trebuie să arate exact aşa cum ai visat, iar amenajarea acestuia devine un criteriu important în crearea sentimentului de „acasă”.

Apartamentele din Valea Lupului îţi aduc confortul de care ai nevoie şi liniştea de care vrei să te bucuri la finalul unei zile. ESQ Village redefineşte conceptul vieţii în comun şi aduce un plus de fericire familiilor dornice de a face parte dintr-o comunitate.

Apartamentele noi din Valea Lupului Iaşi sunt construite în conformitate cu cele mai noi tendinţe, au aceleaşi finisaje de calitate pe care le au toate casele ESQ Village şi se ridică la înălţimea celor mai mari exigenţe, fiind menite să adăpostească o comunitate de oameni apropiaţi, prietenoşi şi deschişi, cu aceleaşi interese.

Şi pentru ca totul să fie perfect, venim în întâmpinarea ta cu câteva idei de amenajări interioare naturale şi simple, dar totodată elegante şi pline de bun-gust.

  1. Ai grijă să foloseşti o lumină cât mai caldă în decorare şi o paletă de culori plăcută, care să nu obosească ochii. Iluminatul încăperilor joacă un rol foarte important, motiv pentru care este de dorit să se folosească nuanţe calde, elegante, potrivite pentru un cămin primitor. Dacă îţi doreşti ceva aparte, poţi renunţa la lustră în schimbul unor surse de iluminat mai relaxante din punct de vedere vizual.
  2. Foloseşte diverse texturi în amenajarea locuinţei. Nu doar că e cea mai simplă metodă de a da viaţă căminului tău şi a-i oferi o notă personală, dar aduce şi o senzaţie de confort şi un plus de căldură. Pernele decorative, perdelele, draperiile sau covoarele sunt câteva idei de elemente decorative ce vor rămâne mereu în trend.
  3. Foloseşte lemnul şi elemente cât mai naturale. Încearcă să renunţi pe cât posibil la elemente artificiale şi mult prea comune, care nu fac altceva decât să încarce excesiv camera, fie că e vorba de living, bucătărie sau dormitor. Poţi da viaţă locuinţei tale folosind plante sau alte decoraţiuni din lemn în amenajarea acesteia.
  4. Îmbină elementele naturale cu accente metalice foarte subtile. Deşi poate suna ciudat, nuanţele de argintiu, auriu sau bronz se potrivesc de minune cu o largă paletă de culori, indiferent că sunt mai vii sau nude. Astfel că poţi aduce un suflu nou în ceea ce priveşte decorarea apartamentului.
  5. Înfrumuseţează-ţi locuinţa cu ajutorul obiectelor de catifea, ce se bucură de o calitate superioară şi o eleganţă aparte, menită să atragă imediat atenţia! Deşi a fost mulţi ani lăsată într-un con de umbră, catifeaua oferă de fiecare dată un aspect opulent şi extravagant, numărându-se printre tendinţele preferate ale designerilor de interior.

Apartamentele de vânzare din Valea Lupului Iaşi sunt mândria arhitecţilor noştri, oferind un cadru perfect pentru tine şi familia ta în care să te bucuri de tot ceea ce ar putea presupune un cămin: linişte, relaxare, confort şi siguranţă. Şi împreună cu ideile de amenajare enumerate anterior, nimic din ce ţi-ai dori nu ar putea lipsi.

Play Video