Noi apartamente de vânzare în Iași

O nouă locuință reprezintă o investiție, asumată, pe termen lung. Dacă ești în căutarea unor apartamente de vânzare, vei acorda o foarte mare atenție tuturor aspectelor importante și vei căuta căminul care să îți îndeplinească toate dorințele. Piața actuală oferă o diversitate de alegeri, astfel încât, locuința ideală devine, paradoxal, mai dificilă de găsit.

Atenția pentru cele mai mici detalii, locația și în special, bugetul, reprezintă principalele criterii de diferențiere. Cele mai avantajoase alegeri, în situația de față, sunt reprezentate de locuințele din ansamblurile rezidențiale. În topul specificațiilor căutate de cumpărători se numără siguranța, calitatea, accesibilitatea și comunitatea în care urmează să te integrezi.

 

Noi apartamente de vanzare in Iasi

Cu o experiență de peste 10 ani în industria imobiliară, ESQ Village a creat un nou concept de ansamblu rezidențial pentru persoanele ce caută să achiziționeze un apartament cu gust, în Iași. Situat în zona Popas Păcurari, complexul imobiliar ESQ 2 redefinește conceptul unui trai în sânul comunității. Apartamentele din blocurile de tip vilă sunt construite în conformitate cu cele mai noi tendințe, au aceleași finisaje de calitate cu care i-am obișnuit pe toți clienții noștri și se ridică la înălțimea oricăror exigențe, fiind menite să adăpostească o comunitate de oameni apropiați, cu interese comune.

Un alt avantaj apreciat de către actualii noștri clienți este reprezentat de spațiul verde de care se pot bucura toate familiile din complexul nostru rezidențial. Curtea amenajată și gazonul verde vă vor oferi momente relaxante în zilele călduroase și vor fi un spațiu ideal de joacă pentru cei mici. Distanța medie față de centrul orașului, oferă  complexului rezidențial un mediu liniștit, lipsit de aglomerația urbană și de poluare, dar cu acces facil către principalele puncte de interes ale orașului.

 

 

Construcția ESQ 2 a fost realizată în jurul unui concept deosebit ce presupune o compartimentare eficientă a apartamentelor, care să se plieze pe nevoile diferitor familii. De la apartamente în stilul clasic, până la abordări cu totul nonconformiste, toate structurile noastre poartă numele unor capitale renumite ale lumii. Sunt dotate cu încălzire prin pardoseală pentru a vă menține confortul, indiferent de anotimp, iar finisajele sunt realizate din materiale premium, pentru a vă bucura pe deplin de achiziția făcută. Prețurile noastre reflectă calitatea, dedicarea și grija pe care le urmărim cu atenție în realizarea celor mai bune apartamente. În plus, pentru fiecare apartament din structura noastră imobiliară vă oferim, gratuit, un loc în parcarea supraterană.

 

Dacă îți dorești un astfel de apartament care să corespundă cu ușurință tuturor nevoilor voastre, puteți completa formularul online, iar unul dintre consultanții noștri imobiliari te va contacta în cel mai scurt timp.