Cauţi un apartament de vânzare în Iaşi?

Visul oricărei familii este să aibă o locuinţă proprie, amenajată după bunul plac, cu un confort sporit şi poziţionată într-o zonă bună. Evoluţia sectorului imobiliar şi circumstanţele economice din ultima perioadă au dus la un raport echilibrat între cerere şi ofertă, astăzi fiind disponibile în Iaşi apartamente noi de vânzare de cea mai bună calitate, la preţuri avantajoase.

Achiziţionarea unui apartament spaţios, primitor, cu dotări şi facilităţi moderne, situat la periferia oraşului, a devenit o idee din ce în ce mai atractivă. Apartamentele noi de vânzare din Valea Lupului sunt alegerea perfectă atunci când vine vorba de o investiţie pe termen lung. Cartierele ESQ Village conţin apartamente cu 2 şi 3 camere, cu asfalt în incinta complexului, poartă automată la intrarea în cartier, departe de agitaţia urbană. Accesul spre punctele de interes ale oraşului se poate face rapid şi uşor atât cu maşina, cât şi cu mijloacele de transport în comun.

ESQ Village promovează confortul şi performanţa de peste 10 ani, de când face parte din piaţa de construcţii ieşeană. Echipa formată din peste 100 de angajaţi, îndrumată de către dezvoltatorul Gabriel Eţcu, a realizat zeci de proiecte ce au adus satisfacţia locatarilor. Experienţa şi seriozitatea se reflectă atât în calitatea lucrărilor, cât şi în feedback-ul oferit de clienţii ce se declară mulţumiţi. „Acasă” nu va mai fi un simplu cuvânt sau un spaţiu în care locuieşti, ci va deveni locul la care te vei întoarce de fiecare dată cu drag. Apartamentele de vânzare din Valea Lupului Iaşi se bucură de următoarele avantaje:

  • Compartimentare echilibrată;
  • Un loc de parcare inclus în preţ;
  • Finisaje premium, de cea mai înaltă calitate;
  • Încălzire în pardoseală TECE (Germania), cu distribuitor propriu şi termostat;
  • Uşi interioare din lemn stratificat, uşă de la intrare în două culori, cu închidere multipunct;
  • Acoperiş din ţiglă marca Bramac;
  • Gresie şi faianţă importate din Italia (de o calitate superioară), pentru baie, bucătărie şi hol;
  • Obiecte sanitare Delta Design, rezervoare WC incorporate, vase WC suspendate;

Apartamentele noi de vânzare din Valea Lupului situate la etaj dispun de balcon tip terasă amenajat cu gresie de exterior, iar cele situate la parter beneficiază de o grădină în proprietate de cca. 30 mp., cu gazon şi împrejmuire cu gard, la care accesul se face direct din apartament.  

Apartamentele de vânzare din Valea Lupului Iaşi pot fi achiziţionate atât cu plata cash (se oferă preţ special pentru plata în avans), cât şi cu orice tip de credit bancar, inclusiv programul Prima Casă sau avansul minimum de 5%. 

Dacă îţi doreşti un apartament dotat cu toate utilităţile, într-o zonă ferită de agitaţia şi gălăgia urbană, unde să te simţi ca „acasă”, îţi stăm la dispoziţie.  Confortul tău este prioritatea noastră. Fii cu un pas mai aproape de locuința mult dorită, completând formularul de aici sau sunând la numărul de telefon: 0748 800 200!