Proiectele ESQ Village pentru piața imobiliară din Iași

Atunci când ești în căutarea unui apartament în Iași, vei deveni foarte selectiv, având în vedere diversitatea de opțiuni oferită de piața imobiliară actuală. Îți dorești ce e mai bun pentru familia ta și ai în vedere că investiția va fi una de viitor, ce va trebui să îndeplinească toate cerințele voastre.

Calitate, performanță, confort și peste 10 ani de experiență în industria imobiliară – acestea sunt valorile care definesc în prezent activitatea ESQ Village. Cu peste 100 de angajați, coordonați de un dezvoltator implicat și responsabil, am reușit să aducem sentimentul de acasă în toate proiectele noastre.

În topurile preferințelor clienților noștri se situează:

  1. siguranţa construcţiei;
  2. calitatea materialelor;
  3. spaţiile verzi;
  4. securitatea;
  5. lipsa agitaţiei cotidiene.

În cei 10 ani de activitate imobiliară, am realizat diverse proiecte unice în Iași, care să se plieze pe dorințele ieșenilor noștri. De la apartamente clasice, până la duplexuri nonconformiste și case spațioase am folosit doar materiale premium și am fost mereu dedicați dorințelor clienților noștri.

Astfel, cel mai recent proiect al nostru, ESQ 2 cu finalizare în august 2020, a reușit în doar 5 luni de la începerea vânzărilor să devină acasă pentru peste 100 de familii. Materialele de cea mai bună calitate printre care: acoperișul din țiglă Bramac, încălzirea prin pardoseală, finisajele realizate cu materiale premium, dar și curtea spațioasă sunt printre preferințele clienților noștri. În plus, zonele alese pentru implementarea proiectelor sunt, atât liniștite, cât și aproape de stațiile mijloacelor de transport în comun și de principalele puncte de interes ale orașului.

Suntem atenți la nevoile clienților noștri, iar profesionalismul și dedicarea se reflectă în fiecare lucrare a echipei ESQ Village. Dacă îți dorești să spui „acasă” unei locuințe realizate cu materiale premium și cu o atenție pentru cele mai mici detalii, completează formularul online, iar un consultant imobiliar din echipa ESQ te va contacta în cel mai scurt timp.