Încălzirea în pardoseală

Întâlnită tot mai des și în România, încălzirea în pardoseală reprezintă sistemul ideal prin care poți asigura căldura locuinței tale.

Confortul este garantat, costurile de instalare sunt minime și, mai mult decât atât, mediul înconjurător îți va mulțumi pentru alegerea făcută.

Prin intermediul încălzirii în pardoseală, poți controla temperaturile din fiecare cameră, dar și timpul de funcționare. Mai mult decât atât, poate fi integrat cu succes atât în apartamente, cât și în case. Montarea sistemului se poate realiza pe clădiri noi sau în renovare, peste vechea podea.

Sistemul poate fi utilizat ca sursă unică de încălzire a locuinței, dar și ca sursă suplimentară. Încălzirea totală se realizează atunci când se dorește ca încălzirea în pardoseală să devină singura sursă de căldură din locuință. În cazul în care se dorește doar o încălzire de confort, se optează pentru încălzirea în pardoseală ca sursă complementară – aceasta asigură un plus de confort și menține suprafața pardoselei caldă.

Spre deosebire de sistemele de încălzire prin convecție, încălzirea în pardoseală asigură într-un mod ideal nevoia de căldură a organismului uman. Dacă este instalat corespunzător, sistemul funcționează timp de 10 ani.

Încălzirea în pardoseală este mult mai eficientă comparativ cu încălzirea tradițională prin calorifer. În cazul sistemului de încălzire în pardoseală, căldura se ridică spre tavan și, în acest fel, se asigură temperatura potrivită în întreaga locuiță, într-un mod eficient.

Acasă, la locul de muncă sau în sala de sportul, sistemul inovator și eficient este destinat să îți satisfacă nevoile. Deține controlul asupra confortului locuinței tale și optează pentru sistemul de încălzire în pardoseală pentru o încălzire optimă a locuinței tale.Avantaje:

Confort
– Sistem durabil
– Economic
– Prietenos cu mediul înconjurător