Țigla Bramac – acoperiș pentru generații

apartamente noi iasi

 

Alegerea acoperișului este cea mai importantă decizie de care trebuie să ții cont în construirea locuinței.

Dorințele tale trebuie să se reflecte în calitatea țiglei alese.
Siguranța și durabilitatea sunt caracteristicile principale pe care le dorești de la un acoperiș. Țiglele Bramac cuprind un sortiment variat de modele și culori, astfel încât, în final, să fii convins că ai făcut alegerea potrivită.


Rezistente, ecologice și inovatoare, țiglele Bramac îți satisfac nevoia de calitate și de siguranță. Țiglele sunt supuse unor teste de rezistență pentru ca produsul livrat să se ridice la nivelul așteptărilor. Rezultatele au demonstrat faptul că ţiglele Bramac sunt cu 25% mai rezistente decât prevede norma pentru ţigla din beton EN 490. Astfel, condițiile meteorologice nefavorabile (vânt puternic, furtună, căderi de grindină și de zăpadă) nu afectează calitatea țiglelor.


Datorită materialului utilizat în producerea lor, țiglele oferă o izolare fonică ridicată. Intimitatea ta va fi respectată, iar somnul nu va fi perturbat de zgomotele externe.


Țiglele Bramac din beton înregistrează un consum scăzut de energie față de celelalte materiale utilizate pentru acoperiș. De asemenea, mediul înconjurător îți va fi recunoscător pentru alegerea făcută – emisiile de CO2 sunt mai puţine cu peste 50% în comparaţie cu ţigla fabricată din alte materiale.


Toate locuinţele ESQ Village, apartamente și case, beneficiează de avantajele pe care acest tip de tiglă le aduce. O alegere durabilă, eficientă și de calitate este o alegere informată. Perfecțiunea locuinței tale se reflectă în detalii.

 

  • Avantaje:

    Rezistență în orice condiții
    Izolare fonică
    Prietenos cu mediul înconjurător